afterlipo massage bodycare-aesthetics aftercare lipomassage

After lipomassage

Heb je onlangs een liposuctie ondergaan en wil je je herstelproces versnellen? Gun jezelf de luxe van een speciale After Lipomassage! Onze ervaren therapeuten begrijpen de unieke behoeften van jouw lichaam na een liposuctie en zullen zachte, doelgerichte technieken gebruiken om je te helpen bij het verminderen van zwelling, het verbeteren van de bloedcirculatie en het bevorderen van een snel herstel.

 

Wat kun je verwachten van onze After Lipomassage?

  1. Zwelling verminderen: Door zachte en specifieke bewegingen te gebruiken, zullen onze therapeuten helpen om de opgebouwde vloeistoffen en zwelling te verminderen die vaak optreden na een liposuctie. Dit kan je helpen om sneller weer in je normale kleding te passen en je zelfvertrouwen terug te krijgen.
  2. Bevordering van genezing: Onze massagetechnieken stimuleren de bloedcirculatie, wat essentieel is voor het herstelproces. Een verbeterde bloedtoevoer betekent dat voedingsstoffen en zuurstof sneller naar de behandelde gebieden worden gebracht, waardoor het genezingsproces wordt versneld.
  3. Verlichting van pijn en ongemak: Na een liposuctie kun je last hebben van pijnlijke en gevoelige plekken. Onze therapeuten zullen zich richten op deze specifieke gebieden en zachte technieken toepassen om de pijn te verminderen en het algemene comfort te verbeteren.
  4. Ontspanning en stressverlichting: Een liposuctieprocedure kan zowel fysiek als emotioneel veeleisend zijn. Onze After Lipomassage biedt niet alleen fysieke voordelen, maar ook ontspanning voor je geest. Laat de stress van het herstelproces achter je en geniet van een rustgevende ervaring die je energie en welzijn herstelt.

Bij Bodycare Aesthetics begrijpen we dat elk lichaam uniek is. Daarom zal onze therapeut een persoonlijk behandelplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. We gebruiken hoogwaardige oliën en crèmes om de massage soepel en comfortabel te laten verlopen.

Herstel in stijl na je liposuctie met een After Lipomassage! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en geef je lichaam de zorg die het verdient.

Let op: U kunt al na 2 dagen starten met de afterlipo massage, dit helpt om de vochtophopingen te reduceren en pijn en zwelling te verminderen.

Ook kunnen wij u adviseren over compressiekleding (faja) die  in combinatie met de massages gedurende 6 weken gedragen dient te worden.

Compressiekleding biedt vaak comfort en ondersteuning aan de behandelde gebieden. Het kan helpen om ongemak en pijn te verminderen, en u een gevoel van stabiliteit en bescherming  te geven tijdens het herstelproces.