After lipomassage, verzorging en advies

Aftercare lipomassage

Na een cosmetische ingreep is goede nazorg essentieel voor een optimaal herstel en om de beste resultaten te behalen. Hier zijn enkele belangrijke punten om te weten over de aftercare na een cosmetische ingreep:

Opvolgen van de instructies van je chirurg: Luister naar de instructies en richtlijnen die je chirurg je heeft gegeven voor de nazorg. Deze instructies kunnen betrekking hebben op het dragen van compressiekleding, het nemen van medicatie, het vermijden van bepaalde activiteiten en het verzorgen van de incisies. Volg deze instructies nauwkeurig op om het herstelproces te optimaliseren en complicaties te voorkomen.

 

Bodycare-Aesthetics Aftercare lipomassage

  1. Verzorging van de incisies: Zorgvuldige verzorging van de incisies is cruciaal om infectie te voorkomen en littekens te minimaliseren. Body care-aesthetics verzorgt de incisies en houdt ze schoon. hierbij volgen wij de algemene instructies met betrekking tot het reinigen, verbinden en het aanbrengen van eventuele zalven of crèmes. Vermijd ook het krabben of aanraken van de incisies om irritatie te voorkomen.
  2. Beheer van pijn en ongemak: Het is normaal om na een cosmetische ingreep enige mate van pijn, ongemak of zwelling te ervaren. Volg de voorgeschreven pijnmedicatie en vraag je behandelaar om aanbevelingen voor het verlichten van ongemak, zoals het aanbrengen van ijscompressen of het gebruik van pijnstillende crèmes.
  3. Vermijd inspannende activiteiten: Gedurende de eerste weken na de ingreep is het belangrijk om inspannende activiteiten en zware lichamelijke inspanning te vermijden. Dit kan het herstelproces vertragen of complicaties veroorzaken. Volg de richtlijnen van je chirurg met betrekking tot het hervatten van normale activiteiten en lichamelijke inspanning.
  4. Gezonde levensstijl: Een gezonde levensstijl kan bijdragen aan een snel en succesvol herstel. Zorg voor voldoende rust, eet gezonde voeding, drink voldoende water en vermijd roken en overmatig alcoholgebruik. Deze gewoonten bevorderen een optimale genezing en helpen je lichaam sterker te worden.
  5. Volg de vervolgafspraken: Plan regelmatige vervolgafspraken met je therapeut voor de massages en verzorging om de voortgang van het herstel te controleren. Deze afspraken stel je in staat om eventuele complicaties vroegtijdig te detecteren en je te adviseren over verdere nazorg of eventuele aanpassingen aan je herstelplan.

Onthoud dat elk individu en elke cosmetische ingreep uniek is, dus de specifieke aftercare-instructies kunnen variëren. Het is altijd raadzaam om te vertrouwen op de expertise en begeleiding van je behandelaar tijdens het herstelproces.

Koppeldreef 3 1334 BJ Almere

(gevestigd in het pand van Beautyicon)

kvk: 816889934

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10.00 - 18.00
Donderdag
13.00 - 21.00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
10.00 - 18.00
Zondag
Gesloten

Heuseplein 9 - 1185 HH Amstelveen

(gevestigd in het pand van The hairstylers)

kvk: 816889934

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
09.30 - 16.00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
9.30 - 16.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

*Op verzoek ook na sluitingstijd beschikbaar. Maak telefonisch een afspraak, via Whatsapp of mail.