Bodysculpting, massages en treatments door professionele handen in Almere

Onze behandelingen, zoals bodysculpting en meer, zijn gericht op een verbetering in welzijn. De juiste technieken en materialen verzorgen de huid, spieren en weefsels grondig en bevorderen de bloedcirculatie. Bodysculpting en massage kan helpen bij het tegengaan van cellulitis, huidveroudering,

pigmentvlekken en kan tijdelijk de vorm van het lichaam beïnvloeden. Bovendien werkt de cupping treatment op de bloedtoevoer om pijnklachten aan spieren en gewrichten te kunnen verminderen. Leer meer over de diverse behandelingen en de positieve effecten voor lichaam en geest.

Travel Surgery Turkije

Boek een pakket voor een cosmetische ingreep in Turkije met een voordelig budget!

Tijdens de georganiseerde reis van 7 of 8 dagen ontdekt u de schoonheid van Turkije met een tour langs diverse toeristische trekpleisters.
U ondergaat in Turkije de cosmetische ingreep naar keuze en herstelt in het comfort van een vijfsterrenhotel. Bij deze package deal is er de keuze uit diverse cosmetische ingrepen:

 • Buikwandcorrectie (abdominoplastie)
 • Borstlift
 • Brazilian butt lift (BBL)
 • Ooglidcorrectie
 • Hollywood smile (de wangen worden opgevuld met vet uit het eigen lichaam)
 • Injectables, fillers of lipfillers
 • Gynaecomastie (borstverkleining)
 • Liposuctie 360
 • Neuscorrectie (rhinoplastie)
 • Oorcorrectie
 • Sixpack operatie
 • Vagina verjonging

Een travel surgery naar Turkije kan bij ons geboekt worden. Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen.

Faja/Shapewear/Compressiekleding

De compressiekleding van Faja’s geven vorm aan je silhouet en kunnen gebruikt worden na een operatieve ingreep als liposuctie of een buikwandcorrectie. De compressiekleding is gemaakt van lycra, een comfortabele stof die compressie geeft aan het lichaam voor een gladder silhouet. Na een operatie heeft shapewear meerdere voordelen:

 • Vermindert zwelling na de ingreep
 • Minder vochtophoping
 • Verbindt spieren sneller aan de huid na een operatie

Shapewear dient voldoende druk te geven op het lichaam zonder de beweging te beperken. De juiste pasvorm is daarom erg belangrijk. De juiste Faja’s compressiekleding kan gekozen worden op basis van maat, pasvorm, mate van compressie en natuurlijk ook kleur. Voor het beste effect wordt compressiekleding gekozen na een nauwkeurige heup- en taillemeting. Faja’s shapewear is ideaal na een operatieve ingreep, maar kan ook zonder deze indicatie gedragen worden voor een beter silhouet. 

Anti-cellulitis massage/afslankmassage

Als overtollig vet opgeslagen wordt in het weefsel en zich uitzet, worden de bloedvaten dichtgedrukt. De doorstroming van het bloed vermindert waardoor er minder zuurstof naar het weetsel gaat. Dit zuurstofgebrek leidt tot samentrekking van bindweefsel, dan trekt de huid zich samen. Op het oog lijkt het alsof het naar binnen wordt getrokken, hierdoor ontstaan er putjes in de huid.

Een afslankmassage is een goede manier om de doorbloeding van het onderhuids bindweefsel te verbeteren waardoor vocht en afvalstoffen in de vetcellen beter afgevoerd kunnen worden. Tijdens de behandeling maken wij gebruik van verschillende apparaten in combinatie met diepe massagetechnieken. Hierdoor worden cellulitis en vetophopingen aanzienlijk verminderd. De huid wordt strakker en egaler. Voor het beste resultaat adviseren wij u om naast de afslankmassages een gezonde levensstijl te hanteren met gezonde voeding en voldoende beweging.
Wij adviseren u om een pakket te nemen voor minstens 10 behandelingen, een á tweemaal per week, voor het juiste effect.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is eigenlijk een klassieke massage. Deze behandeling is al meer dan duizenden jaren oud. Het is namelijk één van de oudste massagevormen en werd al toegepast in het oude Egypte en in de tijd van de Romeinen en Grieken. Het woord massage heeft een Arabische oorsprong, afgeleid van het woord ‘mass’ dat onderzoekend aanraken betekent.

Een ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.
Een anti-stressmassage helpt je dopaminelevel te stabiliseren. Dopamine, ook wel het gelukshormoon genoemd, speelt een grote rol in het beloningssysteem in de hersenen. Alles wat u eet, drinkt of als prettig ervaart, zorgt ervoor dat er door de hersenen dopamine wordt aangemaakt. Meestal ervaren mensen spanning in de rug, schouders en nek. Het is daarom aan te raden om een massage te kiezen die zich voornamelijk op deze delen van het lichaam richt. Massages helpen uw huid te ontspannen en u wordt er happy van!

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een vorm van massage waarbij een mechanische prikkel aan specifieke zenuwvezels in het onderhuids bindweefsel wordt gegeven. Dit is de laag die zich tussen de spieren en de huid bevindt. De doorbloeding van de huid en de staat van de spieren en het bindweefsel worden sterk verbeterd door bindweefselmassage.

Bindweefselmassage biedt: 

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulering van de doorbloeding van de huid
 • Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Opnameverbetering van werkstoffen
 • Bevordering van de celdeling
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Verbetering van de huidstructuur-  en teint

Bodysculpting massage

Bodysculpting legt de nadruk op afslanken, verstevigen, lymfedrainage en het tegengaan van cellulitis. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfedrainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afvalstoffen.
Hierbij worden uw contouren een uur lang gemasseerd en uw rondingen geaccentueerd.

Bodywraps/sauna treatment

Voordelen van een lichaamspakking: Lichaamspakkingen worden gecombineerd met therapeutische kruidenpasta's en gels, mineraalrijke modder of verzachtende crèmes - met thermische bedekkingen. Het lichaamsmasker bevat een mengsel van ingrediënten die zijn ontworpen om een ​​herstellend effect op uw huid te hebben terwijl de bedekkingen uw lichaam omhullen en verwarmen en zo spierontspanning bevorderen. Door het zweten worden uw poriën gereinigd.

Deze lichaamspakkingbehandelingen worden vaak verkocht als cellulitisverpakkingen en zijn vaak bedoeld om af te slanken, ontgiften, ontspannen en de huid te hydrateren.

Afhankelijk van de draagdoek die u kiest, merkt u wellicht:

 • Tijdelijk centimeters verlies
 • Zachtere, stevigere, gehydrateerde en gereinigde huid
 • Verminderde verschijning van cellulitis
 • Ontspannen spieren

Body spot treatment

Een chemische of medische peeling is een peeling die wordt toegepast met zuren. Er worden verschillende zuren gebruikt die elk een andere functie hebben. Tevens verschillen deze zuren van zuurgraad (pH-waarde) en penetratiediepte in de huid. Onze peelings kunnen glycolzuur, melkzuur, salicylzuur of trichloorazijnzuur (TCA) bevatten. Deze peelings worden veelal gecombineerd toegepast. We maken onderscheid in milde of sterke peelings. Chemische/medische peelings worden ingezet bij het behandelen van verschillende huidaandoeningen waaronder: huidveroudering, huidverslapping, (acne)littekens, pigmentvlekken, grove poriën, rosacea, couperose en zonbeschadiging. Bij al deze peelings gebruiken wij een hoge zonnefactor.
Deze behandelingen worden niet in de zomer uitgevoerd vanwege pigmentvorming door de zon. De zon activeert de melanine in de huid waardoor de vlekken terug kunnen komen. Om dezelfde reden adviseren wij altijd het gebruik van een zonnebrandcrème met een hoge zonnefactor.

Cupping treatment

De dieptewerking van de cups heeft een effectieve werking op pijnpunten en vastzittende gewrichten. Bij cupping therapie worden bloed, lichaamsvloeistoffen en energie in beweging gezet. Door het vacuüm effect wordt de huid deels in de cup gezogen waardoor er extra bloed naar de behandelde plek stroomt.

De sporen van de cuppingsmassage duiken steeds vaker op in het straatbeeld, en ook sporters en sterren worden regelmatig gespot met de typische, rode cuppings-plekken. En dat is niet voor niets, want de van oorsprong Chinese massage kent vele voordelen. Cupping gebruikt zuigkracht (vacuüm) om de huid en het onderliggende weefsel te behandelen. De glazen cups worden op de huid geplaatst en handmatig of met een pomp vacuüm gezogen waardoor ze het ondergelegen weefsel omhoog trekken. Vervolgens blijven de glazen cups ongeveer 15 minuten op hun plek zitten. De resultaten zijn indrukwekkend: de massage vermindert pijn en zwellingen, maakt verkleefd littekenweefsel los en gaat blokkades en spierknopen tegen. Bovendien is de behandeling ook nog ontstekingsremmend. Een echte alleskunner dus, deze massage.

Maderotherapia treatment

De houten massagerol helpt u in de strijd tegen onaangename vetophopingen en verwijdert de onaantrekkelijke sinaasappelhuid. De rol helpt om de bloedcirculatie te verbeteren, kneedt de spieren en maakt de huid glad. De houten massagerol van natuurlijk beukenhout zorgt elke dag voor minutenlange ontspanning, bevordert uw welzijn en is daardoor de perfecte therapie. Het massagehulpmiddel is onmisbaar bij maderotherapie (madero = hout), de volledig natuurlijke en bijzondere techniek waarbij lymfedrainage wordt gestimuleerd en cellulitis beter wordt bestreden. Tegelijkertijd worden de vetcellen gebroken waardoor de bloed- en lymfestroom in het volledige lichaam wordt verbeterd. Hierdoor krijgt het lichaam meer zuurstof en voedingsstoffen die de huid nodig heeft om strak en stevig te blijven. Door specifieke druk op bepaalde plaatsen van het lichaam uit te oefenen helpt deze therapie om de lichaamscontouren te accentueren, cellulitis te verminderen en gewichtsverlies te ondersteunen. Daarnaast heeft deze therapie een relaxerende werking op lichaam en geest, het vermindert lichamelijke en geestelijke stress en stimuleert de organen, de bloedcirculatie en het lymfatisch drainagesysteem van het lichaam.

Door het gebruik van de houten 'tools' wordt het lymfatisch systeem geactiveerd om afvalstoffen en vet af te voeren. Deze therapie verwijdert zowel de oppervlakkige als de dieper gelegen cellulitis en geeft de billen en benen vorm. Maderotherapie is geschikt voor het hele lichaam. Het wordt bijvoorbeeld ook gebruikt op de buik om vet los te maken, de huid strakker te maken en het lymfatisch systeem te activeren. ​
Na de één behandeling is het effect al zichtbaar, maar voor het beste resultaat adviseren wij 10 tot 15 behandelingen.

Lipomassage/manuele lymfedrainage

Het menselijke lichaam bestaat voor tweederde uit vocht. Dit vocht bevindt zich in en rondom alle lichaamscellen, bloedbanen, lymfebanen en de hersenbanen. Zeer veel processen verlopen via dit lichaamsvocht, onder meer het vervoer van zenuwprikkels, hormonen of schadelijke stoffen (bijvoorbeeld bacteriën) en het uitwisselen van stoffen (bijvoorbeeld bouw- en afbraakstoffen) en/of van gassen (bijvoorbeeld  zuurstof en koolzuurgas). Het lymfestelsel (lymfevaten en lymfeknopen) speelt een belangrijke rol bij het creëren en onderhouden van de ideale leefomgeving voor de lichaamscellen. Het is namelijk de lymfe die hierin een voedende, zuiverende en drainerende rol vervult. Lymfedrainage is goed voor:

 • Tegengaan van vochtophoping
 • Na liposuctie
 • Om het afslanken te bevorderen
 • Om vermoeidheid te verminderen

After-lipomassage oftewel postoperatieve massages worden sterk aanbevolen na een chirurgische ingreep. Massage na liposuctie is heel bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Maar liefst vijftig procent van het eindresultaat is het werk van de chirurg, de andere helft is de juiste aftercare. Na de operatie kunnen verhardingen en een hobbelige huidstructuur ontstaan. De verhardingen zijn doorgaans het gevolg van een ontstekingsproces en weefselschade. Bovendien wordt er zwelling veroorzaakt door een reactie op de canule. De canule is het instrument waarmee de vetcellen verwijderd worden. Hierdoor zwelt het weefsel op met vocht. Met name het buikgebied is hier gevoelig voor. De massage na liposuctie wordt uitgevoerd door middel van manuele lymfedrainage. Dit is een massage van de huid om het lymfesysteem te ondersteunen en te stimuleren. Het lymfesysteem is een onderdeel van ons immuunsysteem en bestaat uit een netwerk van vaten waar de wondervloeistof ‘lymfe’ doorheen stroomt. Deze vloeistof spoelt afvalstoffen, bacteriën en overtollig vocht uit ons lichaam en is een echte allesreiniger. Een lymfedrainage of massage van de lymfen stimuleert deze doorstroming en helpt zo de afvalstoffen uit het lichaam af te voeren. Het resultaat? Een schoon lichaam en een gezonde, glanzende huid.

Bodyscrub massage

Onze huid verliest zijn glans door dode huidcellen en verstopte poriën. Door de huid te scrubben worden de dode huidcellen verwijderd en wordt de huid hersteld waardoor het weer in balans wordt gebracht. Wij gebruiken natuurlijke, korrelige zelfgemaakte body care producten, eventueel in combinatie met een chemische peeling, afgestemd op de behoefte van uw huid. Door het scrubben verwijderen we dode huidcellen en wordt de bloedcirculatie verhoogd. Hierdoor zal uw huid zijdezacht worden en kunnen de body care producten beter opgenomen worden in de huid.

-

Bent u toe aan een verwenmoment voor uzelf en uw lichaam? Boek dan snel een massage!