Lymfedrainage na cosmetische ingreep bij After Lipo Massage Almere - Body Care Aesthetics"

After lipo massage Almere

Na je cosmetische ingreep kun je bij ons rekenen op een uitgebreide nazorg die gericht is op een snel en comfortabel herstel.

Zie hieronder wat we voor je kunnen betekennen:

Zwelling verminderen

Onze ervaren therapeuten gebruiken zachte en specifieke bewegingen om opgebouwd vocht en zwelling te verminderen, typische bijwerkingen na een liposuctie.

Bevordering van genezing

Door middel van onze massagetechnieken stimuleren we de bloedcirculatie en voeren we afvalstoffen af, wat cruciaal is voor het herstelproces. Een verbeterde bloedtoevoer zorgt ervoor dat voedingsstoffen en zuurstof sneller naar de behandelde gebieden worden gebracht, waardoor het genezingsproces wordt versneld.

Verlichting van pijn en ongemak

Na een cosmetische ingreep kunnen pijnlijke en gevoelige plekken ontstaan. Onze therapeuten richten zich op deze specifieke gebieden en passen zachte technieken toe om de pijn te verminderen en het algemene comfort te verbeteren.

Ontspanning en stressverlichting

Een cosmetische behandeling kan zowel fysiek als emotioneel veeleisend zijn. Onze massages bieden niet alleen fysieke voordelen, maar wij geven ook advies gedurende de behandeling die uw genezingsproces bevordert

After lipo massage versus lymfedrainage

We bieden een combinatie van de traditionele lymfedrainage en de Zuid-Amerikaanse after lipo massage. Deze aanpak zorgt voor een optimaal herstel en voert vocht effectief af via de wond als intern af.

Bij Bodycare Aesthetics Almere begrijpen we dat elk lichaam uniek is. Daarom maken we een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

Ook kunnen we je adviseren over compressiekleding (faja) die gedurende 6 weken in combinatie met de massages gedragen dient te worden. Dit biedt niet alleen comfort en ondersteuning, maar versnelt ook het herstelproces.

Neem vandaag nog contact met ons op via whatsapp 0652333777chat met ons om een afspraak te maken en geef je lichaam de zorg die het verdient.